[UPDATE: Rezultate finale] INM. Anunț selecție experți în domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA

30 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 606

Update 30 aprilie 2020: Rezultatele finale ale selecției

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț privind rezultatele finale din cadrul selecției a patru experți, pentru domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA.

Pentru a consulta întregul anunț, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 17 martie 2020: Prelungire termen de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru prelungirea termenului de înscriere până la 31 martie 2020, în cadrul selecției a patru experți, pentru domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA.

Pentru a consulta întregul anunț, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 februarie 2020: Prelungire termen de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru prelungirea termenului de înscriere până la 17 martie 2020,  în cadrul selecției a patru experți, pentru domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian, în perioada 2014-2021.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a patru experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) în domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian, în perioada 2014-2021.

Pe baza proiectului se vor organiza peste 130 de activități de formare profesională, în domenii precum achiziții publice, reguli procedurale aplicabile litigiilor administrative, procedura fiscală – executarea silită fiscală, formarea practică a personalului auxiliar, jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului, executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, cooperare judiciară în materie civilă și penală, tehnici de audiere a minorilor și îmbunătățirea accesului la justiție pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populația romă.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție;

– curriculum vitae;

– plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare pe o temă aleasă de candidat, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (20 participanți, judecători, procurori și profesioniști în domeniu), obiectivele seminarelor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore).

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul pentru o activitate de formare pe o temă aleasă de candidat și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 27 februarie 2020.

 

Pentru a consulta întreg anunțul și calendarul estimativ, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] INM. Anunț selecție experți în domeniul Procedură fiscală, în mod special executare silită fiscală și TVA was last modified: aprilie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter