Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea a două împrumuturi în valoare totală de peste 132 de milioane de euro

2 mai 2023
Vizualizari: 92

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A., parte din grupul Digi, cu privire la contractarea unor noi finanțări în valoare totală de peste 132 de milioane de euro, pentru o perioadă de până la 3 ani, în scopul achiziționării de bunuri și servicii pentru dezvoltarea rețelelor de telecomunicații din România și Portugalia. Digi Communications N.V. și Digi Spain au acționat în calitate de garanți, iar ING Bank N.V. a acționat în calitate de agent și creditor.

„Ritmul în care Digi construiește rețele avansate tehnologic în Europa este foarte alert, iar aceste noi facilități de credit sunt doar un semn exterior al muncii lor intense în acest domeniu. Aștept cu interes știrile despre finalizarea a diverse etape de construire și lansarea de servicii. Le mulțumim din nou pe această cale pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener), Rebecca Marina (senior associate), Camelia Ianțuc (senior associate) și Smaranda Văcaru (senior associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanțări din România. Echipa de avocați include specialiști cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacții complexe desfășurate atât pe plan intern, cât și internațional.

Filip & Company
Filip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital dar și dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. 

Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea a două împrumuturi în valoare totală de peste 132 de milioane de euro was last modified: mai 2nd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.