DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 17 septembrie 2018)

3 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 405

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București organizează un concurs de promovare în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate de la curți de apel/parchete de pe lângă curți de apel pentru 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Serviciului teritorial Alba Iulia. 

Concursul va avea loc la data de 2 octombrie 2018, ora 10.00, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, și constă în susținerea următoarelor probe:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia anexate;

proba practică, constând în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Potrivit art. 11 din Regulament, poate participa la concurs personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier în cadrul curții de apel/parchetului de pe lângă curte de apel;

b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Dosarul de concurs se depune la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până cel mai târziu la data de 17 septembrie 2018 și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cerere de înscriere;

b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței sau parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;

c) curriculum vitae;

d) orice acte considerate relevante.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/412.32.26.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 17 septembrie 2018) was last modified: septembrie 3rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter