Dentons a asistat Société Générale și BRD Groupe Société Générale în finanțarea de 435 milioane de euro acordată Ford Otosan România

1 apr. 2024
Vizualizari: 44

Firma de avocatură globală Dentons a oferit asistență juridică Société Générale și BRD Groupe Société Générale, în calitate de Coordinating Mandated Lead Arrangers și Bookrunners, în finanțarea de 435 milioane de euro acordată companiei producătoare de automobile Ford Otosan România S.R.L. (Ford Otosan Romania).

Împrumutul are scopul de a finanța investițiile Ford Otosan în liniile sale de producție aflate în Craiova, România, respectiv va contribui la finanțarea viitoarei generații de Ford Transit Courier și Ford Tourneo Courier, precum și la lansarea variantelor complet electrice ale modelelor Puma și Courrier.

Dentons a gestionat și coordonat tranzacția de finanțare, de la documentare până la utilizarea împrumutului, și a oferit asistență în cadrul procesului de sindicalizare care a rezultat în alăturarea în sindicat, în calitate de creditori, a unui grup important de bănci românești și internaționale:  BRD Group Société Générale S.A., Banca Comercială Română S.A., Banca Transilvania S.A., Garantibank International NV, Garanti Bank S.A., BNP Paribas S.A. Paris Sucursala București, Citibank Europe PLC Dublin, Sucursala România și UniCredit Bank S.A.

Echipa Dentons a fost condusă de Simona Marin, (partener și coordonator al departamentului de drept financiar-bancar din cadrul Dentons București), cu asistența Sandrei Constantin (senior associate) și a Alexandrei Șofineți (associate).

Simona Marin a declarat: „Suntem onorați că am asistat Société Générale și BRD Groupe Société Générale în această finanțare, un proiect de referință pentru industria auto românească, dar și pentru economia României în ansamblu.ˮ

Despre Dentons

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră.

Dentons a asistat Société Générale și BRD Groupe Société Générale în finanțarea de 435 milioane de euro acordată Ford Otosan România was last modified: aprilie 1st, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: