Dentons a asistat CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro printr-o emisiune tap de obligațiuni eligibile MREL de tip SNP

20 nov. 2023
Vizualizari: 28

Firma globală de avocatură Dentons a acordat asistență juridică CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro prin suplimentarea emisiunii lansate în februarie 2023, scadentă în februarie 2028, cu un nou plasament de obligațiuni senior non-preferred eligible MREL. Acest nou plasament de obligațiuni face ca volumul total al emisiunii accesate să ajungă la 281,9 milioane de euro, tragerile cumulate în cadrul Programului de obligațiuni de tip EMTN în valoare de 600 milioane de euro ajungând acum la 414 milioane de euro.

Din echipa internațională Dentons care a asistat emitentul au făcut parte Loredana Chitu, partener și coordonator al departamentului de piețe de capital din cadrul Dentons București, Oliver Dreher, partener Dentons Frankfurt și coordonator al departamentului de Debt Capital Markets (DCM) din cadrul Dentons Germania, Oana Ionașcu (counsel), Alin Roca (associate) și Alexandra Șofineți (associate) în București, precum și Nadja Reiß (associate) în Frankfurt și Philippa Münnich-Winter (senior associate) în Berlin.

„Fiind selectați de către CEC Bank pentru acordarea de consultanță juridică în implementarea programului inaugural EMTN și după succesul tranzacțiilor de debut, suntem încântați că am putut contribui din nou la consolidarea prezenței CEC Bank pe piețele de capital”, a declarat Loredana Chitu.

„Această tranzacție demonstrează încă o dată puterea deosebită a echipelor multi-jurisdicționale ale Dentons în gestionarea mandatelor complexe pe piețele de capital transfrontaliere, combinând atât experiența de prim rang pe piețele internaționale de capital, cât și cunoștințele de neegalat în jurisdicțiile cheie implicate”, a adăugat Oliver Dreher.

 

Despre Dentons

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră.

 

Dentons a asistat CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro printr-o emisiune tap de obligațiuni eligibile MREL de tip SNP was last modified: noiembrie 20th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.