Reuniune Degustare AVINCIS organizată de Baroul Bihor

416       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Degustare AVINCIS organizată de Baroul Bihor 📅 17 ianuarie 2020 Oradea Degustare AVINCIS organizată de Baroul Bihor

Data 17 ianuarie 2020
Locația Restaurantul Allegria, Calea Republicii nr. 33, Oradea

Recomandări

În semn de prețuire pentru speakerii și invitații noștri la conferința din 18 ianuarie 2020, Consiliul Baroului Bihor are plăcerea de a vă invita la o degustare de vinuri profesionistă, în data de 17 ianuarie 2020, la Restaurantul Allegria, începând cu ora 20.00.

Amfitrionul evenimentului nostru va fi dl prof. Valeriu Stoica, un nume care, pentru juriști, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Așa cum se știe, familia profesorului Valeriu Stoica a investit, în ultimii 10 ani, în domeniul viticol, în acest moment mărcile AVINCIS și Vila Dobrușa bucurându-se, pe piața din România, de o recunoaștere unanimă.

Degustarea de vinuri este însoțită și de o cină organizată cu acest prilej.

Taxa de participare este de 150 de lei, urmând a se vira la casieria Baroului Bihor sau în contul IBAN RO20BRDE050SV64779580500, deschis la BRD Bihor, cu precizarea „Degustare AVINCIS 17 ianuarie 2020”.


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Degustare AVINCIS organizată de Baroul Bihor was last modified: decembrie 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter