[UPDATE: TABEL REZULTATE] Curtea de Apel Bucureşti. Examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare (15-16 iunie 2022)

22 iun. 2022
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 308

UPDATE: TABEL REZULTATE

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul cu rezultate pentru proba scrisă și practică , în cadrul examenului pentru pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe.

Astfel, rezultatele pentru cele două probe poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE: BAREM PROBĂ PRACTICĂ ȘI SCRISĂ

Pe pagina sa oficială, Curtea de Apel București a dat publicității baremul pentru proba scrisă și practică , în cadrul examenului pentru pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe.

Astfel, Baremul pentru proba scrisă-secția civilă este disponibil aici.

Bremul pentru proba scrisă-secția penală este disponibil aici.

Baremul pentru proba practică- secția civilă este disponibil aici.

Baremul pentru proba practică-secția penală este disponibil aici.

Sursa informației

 


Curtea de Apel București organizează un examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe, în data de 10 mai 2022.

De asemenea, în termen de 15 zile de la data comunicării examenului, cei interesați pot depune cereri la președintele instanței unde aceștia își desfășoară activitatea, respectiv până la data de 19 mai 2022.

Dosarele de concurs se depun în perioada 23 mai 2022 și vor conține documentele prevăzute în anunțul de concurs.

Tematica și bibliografia sunt disponibile accesând sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție pe perioadă determinată (10 mai 2022)

[UPDATE: TABEL REZULTATE] Curtea de Apel București. Examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare (15-16 iunie 2022) was last modified: iunie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter