Conferință [CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Iași

73       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Iași 📅 08 octombrie 2021 [CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Iași

Data 08 octombrie 2021
Locația Online

Vineri, 8 octombrie, UNPIR Filiala Iași, în parteneriat cu INPPI și Grupul editorial Universul Juridic, a organizat Conferința Regională de Insolvență Iași, eveniment susținut exclusiv online din cauza circumstanțelor pandemice și difuzat pe platformele INPPI și Universul Juridic, simultan. 

Evenimentul a beneficiat de acreditare INPPI în valoare de 10 ore pregătire profesională și a fost inclus în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. 

 Evenimentul s-a structurat pe două paneluri tematice și i-a avut ca moderatori pe av.Simona Maria Miloș, Președinte INPPI, și pe prof. univ. dr. Florin Moțiu. 

Primul panel a debutat la ora 10:00 cu tema Propuneri de modificare a prevederilor comune privind procedurile de prevenire a insolvenței –transpunerea Directivei 1023/2019 și sinteza dezlegărilor obligatori ale ÎCCJ în domeniul insolvenței, a domnului av. Stan Tîrnoveanu, Prim-vicepreședinte UNPIR, urmată de prezentarea Obligației de negociere ce apasă asupra creditorului fiscal, între ajutor de stat, comportament de creditor privat și suspiciuni de fraudă, adomnuluiprof. univ. dr.Radu Bufan. Conf. univ. dr. Vasile Nemeș, membru CNC, a expus Scurte considerații privind unele contracte aflate în derulare în procedura insolvenței, iar, în încheiere, dr. Nicoleta Țăndăreanu, formator INM, fost judecător ÎCCJ, a dezbătut studiul de caz al Efectului pozitiv al autorității de lucru judecat într-o cerere de deschidere a procedurii de insolvență [art. 431 alin. (2) CPC]. 

În cea de-a doua parte a Conferinței Regionale de Insolvență, jud. dr. Marcela Comșa, Curtea de Apel Brașov, formator INM, a expus tema Derularea planului de reorganizare. Spectrul falimentului, urmată de jud.Mariana Moncea,Tribunalul București, care a analizat Cererea de atragere a răspunderii patrimoniale. Procedura de judecată. Chemarea în garanție. Consecințele neindicării în raportul de cauze a persoanelor vinovate de ajungerea debitoarei în insolvență, și de prof. univ. dr. Augustin Fuerea, cu expunerea Transpunerea Directivei a doua șansă; cadrele de restructurare-repetiția unor compromisuri acceptate. 

În încheierea evenimentului, av. Alina Popa, membru în Consiliul de conducere INPPI, a tratat tema Provocări în insolvență – luarea activului în contul onorariului neachitat. O.G. nr. 6/2019 și planul de reorganizare. 

Pentru acces la înregistrarea video, ne puteți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0732.320.662. 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

 

[CUM A FOST] Conferința Regională de Insolvență Iași was last modified: octombrie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter