[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 4 mai 2023

5 mai 2023
Vizualizari: 203

Update: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Plenului CSM din data de 4 mai 2023.

Astfel, Plenul CSM a hotărât:

− Numirea doamnei M.S.C., judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în funcția de director al Institutului Național al Magistraturii, pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 1 iunie 2023;

− Sesizarea ministrului justiției cu propunerea de modificare a art. 148 alin. (2) din O.U.G. nr. 101/2011 privind reglementarea condițiilor pentru vânzarea unor imobile, proprietate privată a statului, aflate în administrarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”, a imobilelelor proprietatea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”, pentru reglementarea situației juridice a unor imobile, pentru reglementarea cheltuielilor de cazare în unele situații speciale, precum și pentru modificarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare.

Ordinea de zi soluționată poate fi consultată aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Plenului CSM din 4 mai 2023, care va trata:

− Numirea în funcția de director al Institutului Național al Magistraturii;

− Sesizarea ministrului justiției cu propunerea de modificare a art. 14^8 alin (2) din O.U.G. nr. 101/2011.

Ordinea de zi poate fi consultată aici.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 11 aprilie 2023

 

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 4 mai 2023 was last modified: mai 5th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.