Lansare de carte [CUM A FOST] CONFERINȚA PROFESIILOR JURIDICE. „100 de ani de drept în Oradea”. Lansare de carte „In honorem VALERIU STOICA”

386       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] CONFERINȚA PROFESIILOR JURIDICE. „100 de ani de drept în Oradea”. Lansare de carte „In honorem VALERIU STOICA” 📅 15 noiembrie 2019 Oradea [CUM A FOST] CONFERINȚA PROFESIILOR JURIDICE. „100 de ani de drept în Oradea”. Lansare de carte „In honorem VALERIU STOICA”

Data 15 noiembrie 2019
Locația Curtea de Apel Oradea

Recomandări

La mijlocul lunii noiembrie, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea a sărbătorit 100 de ani de la înființarea Academiei Regale de Drept din Oradea ca instituție de stat românească. Respectabilul Centenar a fost celebrat în două secvențe, pe durata a două zile, pe 15 și 16 noiembrie 2019, în Aula Magna a Facultății de Drept din Oradea.

 

Partenerii evenimentului au fost Centrul de Cercetare în Drept și Științe Administrative, Asociația Română de Științe Penale – Filiala Oradea, Baroul Bihor, Colegiul Consilierilor Juridici Bihor, Camera Executorilor Judecătorești Oradea, UNPIR – Filiala Oradea și Camera Notarilor Publici Oradea.

Manifestarea s-a bucurat de sprijinul Grupului editorial „Universul Juridic”, al Editurii „Pro Universitaria” și al Asociației Pentru Promovarea Cercetării în Drept și Administrație Publică.

 

Manifestarea a fost acreditată de INPPI și participanții au primit câte 8 puncte de pregatire profesională.

Evenimentul a debutat pe 15 noiembrie, la ora 15.00, în AULA MAGNA a Universității din Oradea cu ceremonia de acordare a titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA domnului acad. prof. univ. dr. Liviu POP.

Puțin mai târziu, la ora 17.00, la Curtea de Apel din Oradea a avut loc lansarea lucrării „In honorem VALERIU STOICA”, ediție coordonată de Marian Nicolae, Radu Rizoiu și Ioana Laura Toma-Dăuceanu, apărută la Editura Universul Juridic.

Ziua s-a încheiat cu o cină festivă și o degustare de vinuri AVINCIS găzduită de dl. Valeriu STOICA.

 


În acest an Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea sărbătorește 100 de ani de la înființarea Academiei Regale de Drept din Oradea ca instituție de stat românească.

Evenimentul va avea loc pe 16 noiembrie, începând cu ora 09,00.

Parteneri ai evenimentului sunt:

– Centrul de Cercetare în Drept și Științe Administrative;
– Asociația Română de Științe Penale – Filiala Oradea;
– Baroul Bihor;
– Colegiul Consilierilor Juridici Bihor;
– Camera Executorilor Judecătorești Oradea;
– UNPIR – Filiala Oradea;
– Camera Notarilor Publici Oradea.

Evenimentul este organizat cu sprijinul:

– Grupul editorial „Universul Juridic”;
– Editura „Prouniversitaria”;
– Asociația Pentru Promovarea Cercetării în Drept și Administrație Publică.

Cu această ocazie, în data de 15 noiembrie 2019, începând cu ora ora 17.30 , va avea loc și evenimentul de lansare a lucrării „In honorem VALERIU STOICA”, Ediție coordonată de:  Marian Nicolae, Radu Rizoiu și Ioana Laura Toma-Dăuceanu, publicată la Editura Universul Juridic.

Evenimentul va avea loc la Curtea de Apel Oradea (Accesul este liber, numărul de locuri este limitat).


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

 

[CUM A FOST] CONFERINȚA PROFESIILOR JURIDICE. „100 de ani de drept în Oradea”. Lansare de carte „In honorem VALERIU STOICA” was last modified: noiembrie 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter