Conferință națională Conferința națională In memoriam prof. Viorel Mihai CIOBANU: Procesul civil la începutul mileniului III

3734       0

Conferința națională In memoriam prof. Viorel Mihai CIOBANU: Procesul civil la începutul mileniului III 📅 17 februarie 2023 Conferința națională In memoriam prof. Viorel Mihai CIOBANU: Procesul civil la începutul mileniului III

Data 17 februarie 2023
Locația Sălile Palatului Facultății de Drept, Universitatea din București și Online

10 ani de la intrarea în vigoare a noului Cod de Procedură Civilă

Din dorința de a omagia memoria Profesorului Viorel Mihai CIOBANU, de la care au învățat procedură civilă peste 40 de promoții de studenți, și cu ocazia împlinirii a 10 ani de la intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă, al cărui părinte a fost prof. CIOBANU, Centrul de procedură civilă al Facultății de Drept a Universității din București organizează conferința națională «Procesul civil la începutul mileniului III».

Conferința se va desfășura pe data de 17 februarie 2023, în sălile Palatului Facultății de Drept, în paneluri simultane. Lucrările acesteia pot fi audiate atât față în față, cât și online la:

Lucrările din Sala Constantin Stoicescu:

Lucrările din Sala Petre Antonescu:

Lucrările din Sala de Consiliu:


Programul conferinței poate fi consultat aici.

Conferința beneficiază de acreditare INPPA, motiv pentru care avocații participanți vor trebui să completeze în formularul de înscriere numărul de telefon la care pot fi contactați, precum și baroul la care sunt înscriși.

Pentru participarea la conferință atât față în față, cât și online, se vor emite la cerere certificate de participare nominale. Acestea vor putea fi ridicate în timpul conferinței de la un desk special amenajat în acest sens sau în zilele următoare de la decanatul facultății.

Nu se percepe taxă de participare, accesul fiind gratuit.

Limba conferinței este româna.

Cu ocazia acestei conferințe va avea loc și lansarea volumului In memoriam Viorel Mihai CIOBANU, volum care reunește peste 1.200 de pagini de studii ale unor reputați specialiști în drept, dedicate celui pe care l-au cunoscut, l-au admirat, l-au respectat și cu care au colaborat pe parcursul timpului.

Sponsorii acestui eveniment sunt U.N.B.R., I.N.P.P.A., Casa de Asigurări a Avocaților – Filiala București, Therme București, Primavera Developement, Popovici Nițu Stoica și Asociații și Pop Briciu Crai – Attorneys at Law, cărora le mulțumim pentru generozitate.
Evenimentul se regăsește și pe siteul Facultății de Drept: https://drept.unibuc.ro/Conferinta-nationala-In-memoriam-prof.-Viorel-Mihai-CIOBANU-s787-ro.htm
Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.
Conferința națională In memoriam prof. Viorel Mihai CIOBANU: Procesul civil la începutul mileniului III was last modified: februarie 20th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: