Conferință națională Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală

1486       0

Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală 📅 05 - 06 mai 2023 Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală

Data 05 - 06 mai 2023
Locația Cluj-Napoca

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai organizează o nouă ediție a Conferinței naționale a doctoranzilor în drept penal și procedură penală, ce urmează a se desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 5-6 mai 2023.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România a căror teză se înscrie prin tematică în domeniul dreptului penal sau al dreptului procesual penal.

Organizatorii asigură participanților selectați cazarea și masa, cheltuielile de transport urmând a fi suportate de către participanți.

În vederea selectării participanților, aceștia vor trimite la adresa ioana.curt@law.ubbcluj.ro (în atenția d-nei lect. univ. dr. Ioana Curt) textul integral al materialului ce urmează a fi prezentat, sub forma unui articol (inclusiv rezumat în limba română și engleză, respectiv cuvinte cheie în limbile română și engleză).

Materialul expediat va fi supus analizei comitetului științific al conferinței, urmând ca doctoranzii să fie anunțați prin e-mail de rezultatul procedurii de selecție.

Ulterior conferinței, toate materialele susținute vor fi publicate în paginile revistei Caiete de Drept Penal.

Calendar:

  • 22 februarie – 13 aprilie 2023: Transmiterea materialelor la adresa ioana.curt@law.ubbcluj.ro
  • 19 aprilie 2023: Anunțarea rezultatelor procedurii de selecție
  • 24 aprilie 2023: Publicarea programului conferinței
  • 05-06 mai 2023: Desfășurarea conferinței

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală was last modified: martie 1st, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.