Lansare de carte CONFERINȚA Iubire versus Neiubire: cum învăţăm ce este iubirea? Lansare de carte: Iubire versus Neiubire. EGO-ul, Otrava Iubirii, Dr. Ana Maria Ducuță

978       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

CONFERINȚA Iubire versus Neiubire: cum învăţăm ce este iubirea? Lansare de carte: Iubire versus Neiubire. EGO-ul, Otrava Iubirii, Dr. Ana Maria Ducuță 📅 26 septembrie 2021 CONFERINȚA Iubire versus Neiubire: cum învăţăm ce este iubirea? Lansare de carte: Iubire versus Neiubire. EGO-ul, Otrava Iubirii, Dr. Ana Maria Ducuță

Data 26 septembrie 2021
Locația Hotel Union Plaza din București, Bulevardul Unirii 47C

De ce și când ne doare sufletul? Ce anume ne determină relația cu oamenii din jur? Cum facem să nu ne mai doară lipsa iubirii și de ce viața trăită în iubire este diferită? Cum facem față relațiilor toxice, oamenilor pe care îi iubim, dar care ne rănesc continuu și mai ales ce înseamnă o relație funcțională?

Răspunsurile acestor întrebări și nu numai vor fi adresate în conferința susținută de dr. Ana Maria Ducuță, duminică, 26 septembrie 2021, începând cu ora 13:00, la Hotel Union Plaza din București, Bulevardul Unirii 47C.

Conferința va fi și cadrul în care se va desfășura dubla lansare de carte a Anei Maria Ducuță:

Iubire versus Neiubire
Ego-ul, Otrava Iubirii


Participanții la conferință vor intra automat în posesia celor două volume care abordează diferit aceeași temă: iubirea și diferitele forme pe care o ia aceasta.

PROGRAM:

13:00-13:10 Deschidere conferință

13:10-13:45 Dr. Ana Maria Ducuță – Cum treci de la Neiubire la Iubire?

13:45-14:20 Vlad Plugariu, Psiholog – Cum să am o relație sănătoasă cu partenerul meu?

14:20-15:05 Dipl. Ing. Grig Oprea, Academia Ars Moriendi – Iubirea transcende moartea?

15:05- 15:30 Coffee Break

15:30-15:45 Concert LIVE Raluca Muntean

15:45-16:15 Anca Mazilu, Realizator TV – De ce se ajunge la triunghiul conjugal într-o relație?

16:15-16:40 Profira Muntean, Terapeut – Cum vindecă energia iubirii corpul fizic?

16:40-17:00 Sesiune de autografe

 

 

 

Cum mă înscriu?

Acces ÎN SALĂ la conferință și concert + cărțile: Iubire versus Neiubire și EGO-ul, Otrava Iubirii (170 lei)

 

Acces la conferința online și înregistrare + cartea Iubire versus Neiubire (130 lei)

 

Acces la conferința online LIVE + înregistrare (80 lei)

 

Sau contactează-ne laa numărul de telefon: 0733.674.555
E-mail la: [email protected]

*Atenție!! Criteriul de rezervare va fi în ordinea înscrierilor. Se va permite accesul în sală pentru un număr de 50 participanți respectând prevederile legale și numărul de participanți permis.

Ce taxă de participare este?

1.Taxa pentru participarea în sală este de 170 lei, iar aceasta include:
– Cele 2 volume scrise de autoarea Ana Maria Ducuță: Iubire versus Neiubire. EGO-ul, Otrava Iubirii
– Coffee break și fursecuri
– Concert Live Raluca Muntean
– Conferința: „Cum învățăm ce este iubirea?”, speakeri: Dr. Ana Maria Ducuță, Anca Mazilu, Vlad Plugariu, Profira Muntean

2. Taxa pentru conferința online + carte este de 130 lei

3. Taxa pentru conferința online înregistrată este de 80 lei


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai sus.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

CONFERINȚA Iubire versus Neiubire: cum învățăm ce este iubirea? Lansare de carte: Iubire versus Neiubire. EGO-ul, Otrava Iubirii, Dr. Ana Maria Ducuță was last modified: septembrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter