Conferință internațională Conferința internațională „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a XII-a - 18 noiembrie 2022

602       0

Conferința internațională „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a XII-a – 18 noiembrie 2022 📅 18 noiembrie 2022 Conferința internațională „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a XII-a – 18 noiembrie 2022

Data 18 noiembrie 2022
Locația Academia de Studii Economice din București și online


Societatea de Științe Juridice și Administrative
împreună cu Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București organizează, în data de 18 noiembrie 2022, cea de-a XII-a ediție a Conferinței Internaționale „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”.

Conferința se va desfășura în format hibrid: cu prezență fizică, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, și online, pe Zoom.

Invitație de participare

Tematica Conferinței

Conferința este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale dreptului afacerilor. În cadrul conferinței pot fi susținute lucrări din toate domeniile științelor juridice, care vor fi înscrise, în funcție de conținutul lor, într-una dintre cele trei secțiuni:

I. Drept public;

II. Drept privat;

III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

La conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică, plătind o taxă suplimentară.

Indexare

Conferința este indexată în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX, CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS).

Modul de desfășurare

Conferința se va desfășura în format hibrid: cu prezență fizică, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, și online, pe Zoom.

Publicații

Toate lucrările susținute în cadrul conferinței se vor regăsi într-una dintre următoarele publicații:

  • în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS) și în SCOPUS.
  • în volume în limba engleză, publicate de edituri cu prestigiu internațional în domeniul științelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX – CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS).
  • în reviste partenere ale conferinței, indexate în baze de date internaționale, recunoscute pentru domeniul științelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, International Investment Law Journal.

Termene-limita

  • 10 noiembrie 2022: trimiterea formularului de participare.  Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la conferință.
  • 12 noiembrie 2022: trimiterea textului integral al lucrării științifice în limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.
  • 14 noiembrie 2022: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul conferinței.
  • 16 noiembrie 2022: plata taxei de participare.

Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, taxa de participare, posibilitatea de a înscrie două lucrări științifice, cerințele de redactare pentru lucrările științifice, publicațiile conferinței, programul științific, parteneri, serviciul de traduceri în limba engleză oferit autorilor, vizitați site-ul conferinței: www.businesslawconference.ro.

Vă rugăm să adresați orice întrebare privind conferința la adresa de e-mail: catalin.sararu@businesslawconference.ro.

Conferința internațională „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a XII-a – 18 noiembrie 2022 was last modified: august 12th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.