Conferință Conferința de Fiscalitate și Drept Fiscal

189       0
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința de Fiscalitate și Drept Fiscal 📅 28 ianuarie 2021 Conferința de Fiscalitate și Drept Fiscal

Data 28 ianuarie 2021
Locația Online

Joi, 28 ianuarie 2021,  Wolters Kluwer România organizează Conferința Online de Fiscalitate și Drept, între orele 13:00 – 17:00. Evenimentul va fi disponibil exclusiv în platforma de documentare juridică Sintact.ro.

Conferința are o tematică ce se adresează tuturor profesioniștilor fiscalității, atât experți contabili, consultanți fiscali, cât și avocaților specializați în această materie.

Astfel, vor fi prezentate principalele noutăți din legislația fiscală a anului 2021, respectiv  cele introduse în luna decembrie 2020, atât în urma deciziei fostului organ legiuitor, cât și cele adoptate de către Guvern prin Ordonanțe de urgență în ultimul trimestru al anului 2020, cu efecte semnificative asupra anului 2021.

Aceste noutăți de mare interes sunt abordate din perspective diferite, de către președintele Camerei Consultanților Fiscali și de către un pasionat doctrinar al dreptul fiscal.

 

MODERATORUL EVENIMENTULUI:

Radu Bufan este profesor universitar, doctor în drept și conducător de doctorat la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, inițiator al masteratului de drept fiscal de la Facultatea de Drept a Universității din București, membru în colegiul de onoare al Revistei Române de Dreptul Afacerilor. A publicat peste 80 de cărți, studii și comunicări științifice.

 

AGENDA CONFERINȚEI:

Mădălin Niculeasa – Fiscalitatea între subiectiv și obiectiv. Limitele Statului în stabilirea deductibilităților, veniturilor neimpozabile vs veniturile impozabile, pragurilor de impunere etc. Limitele suveranității fiscale

Ciprian Păun – Regimul juridic al apărărilor procesuale în cadrul inspecției fiscale și sanctiunea abuzului administrativ

Luisiana Dobrinescu – Probleme de TVA în cadrul campaniilor de marketing

Radu Bufan – Obligația de motivare și sarcina probei în dreptul fiscal: analiza practicii

Dan Manolescu – Pandemia și fiscalitatea: la ce ne așteptăm în 2021

Tanți Anghel
– Controlul inopinat, instrument

 

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să accesați:

https://info.wolterskluwer.ro/conferinta-de-fiscalitate-si-drept-fiscal/

 

Conferința de Fiscalitate și Drept Fiscal was last modified: ianuarie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter