Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală Legislație consolidată și INDEX – 23 februarie 2017

8 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1111
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

De la intrarea în vigoare (1 ianuarie 2016), cele două noi Coduri – Codul fiscal și Codul de procedură fiscală – au suferit importante modificări, prezenta lucrare (tipărită pe hârtie albă de calitate superioară) oferind utilizatorilor textul consolidat al acestora, precum și al normelor de aplicare a Codului fiscal (H.G. nr. 1/2016, publicată in M. Of. nr. 22 din 13 ianuarie 2016).

De asemenea, având în vedere importanța deosebită pe care o prezintă ordinele de aplicare emise de președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscala, de ministrul finanțelor publice ș.a.m.d., trimiteri la aceste ordine au fost incluse sub textele aferente din Coduri.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Lucrarea se adresează, astfel, practicienilor, teoreticienilor și studenților, economiștilor, contabililor, auditorilor financiari și consultanților fiscali, funcționarilor angajați în instituții de profil, tuturor celor interesați de finanțe și fiscalitate, dar și publicului larg.

Comandă lucrarea „Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală Legislație consolidată și INDEX – 23 februarie 2017”

Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală Legislație consolidată și INDEX – 23 februarie 2017 was last modified: martie 8th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter