Baroul București. Precizări privind depunerea candidaturilor pentru Curtea de Arbitraj

13 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 317

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Consiliul Baroului București, întrunit în ședința din 8 august 2019, invită avocații interesați să își mențină calitatea de arbitru sau să devină arbitri în cadrul Curții de Arbitraj, ca, până la 28 august 2019, să își exprime opțiunea conform dispozițiilor art. 6.3 din Regulament.

Condițiile pentru ca un avocat să fie inclus în lista de arbitri sunt reglementate de art. 6.3 din Regulament: „Poate fi arbitru orice avocat care are capacitate deplină de exercițiu a drepturilor, se bucură de reputație neștirbită, are înaltă calificare și experiență în domeniul profesional, cu o vechime neîntreruptă în profesia de avocat de minim 10 ani. Candidatul desemnat sau solicitant, potrivit art. 6 alin. (1) și (4), va depune la dosar în afară de dovezile privind vechimea, curriculum vitae și o recomandare din partea unui confrate care are o vechime neîntreruptă de 15 ani în profesia de avocat. Ei vor depune și o adeverință medicală, eliberată potrivit procedurii stabilite ce către Consiliul UNBR, din care să rezulte dacă sunt apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic, pentru exercitarea acestei atribuții”.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Candidaturile se depun la Secretariatul Curții de Arbitraj, sediul Baroului, etajul V, Cancelarie.

Sursa informației

Baroul București. Precizări privind depunerea candidaturilor pentru Curtea de Arbitraj was last modified: august 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter