Baroul București. Plăți oficii asistență judiciară

31 aug. 2022
Vizualizari: 218

Baroul București a publicat un comunicat prin care informează avocații interesați că au fost alocate fonduri de către:

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București – fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna  pentru luna iunie 2022 (rest plată PJ.4);

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București – fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna pentru luna iulie 2022;

– Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița – fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna iulie 2022.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic (021.311.22.93; interval orar 08.00-14.00), electronic (e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 30 august 2022, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

De asemenea, pentru avocații care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Plăți oficii asistență judiciară

Baroul București. Plăți oficii asistență judiciară was last modified: august 31st, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.