ANP. Concurs de ocupare, din sursă internă, a 23 posturi de conducere din cadrul sectorului economico-administrativ, din unitățile penitenciare

9 ian. 2023
Vizualizari: 419

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță declanșarea concursului de ocupare, din sursă internă, a 23 posturi de conducere din cadrul sectorului economico-administrativ, din unitățile penitenciare.

Pot participa la concurs ofițerii și agenții de poliție penitenciară în activitate. Agenții de poliție penitenciară pot ocupa prin concurs funcții de conducere vacante până la nivelul de șef serviciu sau echivalent.

Concursul se va desfășura la Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații București sau, în cazul imposibilității asigurării spațiului necesar, raportat la numărul de candidați care vor susține probele de concurs, în alte locații din zona în care își are sediul unitatea organizatoare.

Condițiile specifice de ocupare a postului de director adjunct/șef de serviciu (economico-administrativ)

− studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, emisă de instituții acreditate potrivit legii, în:

• ramura de știință științe economice – toate specializările;

• ramura de știință științe militare, informații și ordine publică – specializările logistică, management economico-financiar;

• ramura de știință științe administrative-specializarea administrație publică;

− cunoștințe de operare pe calculator : nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie);

− autorizație de acces la informații clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unități.

Probele de concurs constau în:

− proba practică de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului;

− interviul;

− proba scrisă pentru examinarea cunoștințelor specifice postului.

Cererea de înscriere la concurs se regăsește aici.

Dosarele complete se depun la sediul unității care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 25 ianuarie 2023 inclusiv, ora 15.

Bibliografia de concurs și tematica, precum și informații suplimentare privind participarea și desfășurarea concursului pot fi accesate prin consultarea sursei informației.

Sursa informației

Vezi și ANP. Concurs de ocupare a 22 posturi vacante de conducere din cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar

 

ANP. Concurs de ocupare, din sursă internă, a 23 posturi de conducere din cadrul sectorului economico-administrativ, din unitățile penitenciare was last modified: ianuarie 9th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: