Ministerul Justiției și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice au semnat un acord pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020

8 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 552

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministrul justiției, Raluca Prună și viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice au semnat marți, 8 noiembrie 2016, ora 14:00, Acordul de colaborare dintre cele două ministere cu privire la implementarea, la nivel local, a Strategiei Naționale Anticorupție (SNA) 2016-2020.

Semnarea are loc în contextul organizării, la sediul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), a primei reuniuni a Platformei de cooperare a administrației publice locale, parte a mecanismului de coordonare și monitorizare a SNA 2016-2020. Evenimentul este organizat de MDRAP, în colaborare cu Ministerul Justiției (MJ).

Original Black Friday pe UJmag.ro!

În cadrul reuniunii va fi lansat și unul dintre instrumentele de monitorizare a SNA  – Harta bunelor practici, vor fi prezentate, exemple de bune practici și dificultăți identificate în ciclul strategic 2012-2015, precum și demersurile necesare pentru operaționalizarea SNA 2016-2020 la nivelul administrației publice locale.

Lucrările Platformei vor reuni reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor membre ale Platformei, respectiv ai autorităților administrației publice locale și ai structurilor asociative ale acestora.

Sursa informației

👍Vezi și:
Varianta finală a Strategiei Naționale Anticorupție 2016 – 2020

Ministerul Justiției și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice au semnat un acord pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020 was last modified: noiembrie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter