Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Soluţionarea contestaţiilor la punctajul obţinut la testul de verificare a cunoştinţelor de limba română

1 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 569

Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la punctajul obținut la testul de verificare a cunoștințelor de limba română (admitere studii de licență).

Au fost formulte un număr de 25 de contestații. Corectura testului la limba română s-a realizat atât electronic, cât și prin aplicarea șablonului de corectură pe foile de concurs predate. În urma analizei tuturor contestațiilor, Comisia a dispus respingerea ca neîntemeiate a acestora, punctajul afișat fiind corect.

Procesul-verbal poate fi accesat aici.

Sursa informației

Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Soluționarea contestațiilor la punctajul obținut la testul de verificare a cunoștințelor de limba română was last modified: august 1st, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter