CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 1 decembrie 2018

3 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 467

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 3 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor de judecător (schemă, ocupate, vacante, vacantabile, funcții de conducere vacante, posturi indisponibilizate) la data de 1 decembrie 2018.

Situația cuprinde posturile vacante sau vacantabile la o dată ulterioară, însă ca urmare a unor măsuri dispuse până la 27 noiembrie 2018, inclusiv, prin hotărâri ale Plenului și Secției pentru judecători.

Monitor Dosare

Totodată, situația cuprinde funcțiile de conducere ce se vacantează până la data de 3 decembrie 2018, inclusiv.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor de judecător vacante la data de 1 decembrie 2018, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 1 decembrie 2018 was last modified: decembrie 3rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter