Conferință [CUM A FOST] Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț

758       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț 📅 19 octombrie 2019 Neamț [CUM A FOST] Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț

Data 19 octombrie 2019
Locația Hotel Central Plaza, Sala de Conferințe „Milenium”, Piatra Neamț

Recomandări

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, Baroul Neamț, Centru teritorial INPPA Iași și Editura Universul Juridic au organizat Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț. Evenimentul a avut loc la Hotel Central Plaza din Piatra Neamț, în Sala de Conferințe „Millenium”.

 

Au participat în calitate de „speaker” invitați din Iași și București care au abordat teme de interes pentru comunitatea nemțeană de avocați.

Conf. univ. dr., av. Ioana Costea, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași s-a referit la „Aspecte problematice privind penalitatea de nedeclarare în materie fiscală”, Proc. Elena Hach a conferențiat pe tema „Beneficiarul real și tranzacțiile suspecte”, iar lect. univ. dr., av. Horia Țiț, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a enumerat „Problemele practice intervenite după modificarea Codului de procedură civilă prin Legea nr. 310/2018”.

La rândul său, conf. univ. dr., av. Septimiu Panainte, Decan, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a ales să pună în dezbatere „Aspectele jurisprudențiale și controverse privind concedierea salariaților”, prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București a vorbit despre  „Schimbarea încadrării juridice după Decizia CCR nr. 250/2019”, iar av. Augustin Zăbrăuțanu, de la Baroul București s-a referit la „prevenirea și contracararea riscului spălării banilor în activitatea juridică”.

În cadrul evenimentului a avut loc lansarea de carte: „Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Comentariu pe articole”,  semnată de Mihai Adrian Hotca și Elena Hach și apărută la Editura Universul Juridic, 2019.

 


 

 

 

 

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, Baroul Neamț, Centru teritorial INPPA Iași și Editura Universul Juridic organizează Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț.

Evenimentul va avea loc la Hotel Central Plaza, Sala de Conferințe „Milenium”, Piatra Neamț.

 

În curs de acreditare INPPA

 

Au confirmat prezența în calitate de „speaker” la eveniment următorii:

– Conf. univ. dr., av. Ioana Costea, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „Aspecte problematice privind penalitatea de nedeclarare în materie fiscală”

– Proc. Elena Hach: „Beneficiarul real și tranzacțiile suspecte”

– Lect. univ. dr., av. Horia Țiț, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „Probleme practice intervenite după modificarea Codului de procedură civilă prin Legea nr. 310/2018”

– Conf. univ. dr., av. Septimiu Panainte, Decan, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – „Aspecte jurisprudențiale și controverse privind concedierea salariaților”

– Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București: „Schimbarea încadrării juridice după Decizia CCR nr. 250/2019”

– Av. Augustin Zăbrăuțanu, Baroul București: „Prevenirea și contracararea riscului spălării banilor în activitatea juridică”

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea de carte: „Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Comentariu pe articole”, autori: Mihai Adrian Hotca, Elena Hach, Editura Universul Juridic, 2019

Taxa de participare este de 150 lei si se plătește în contul Baroului Neamț – CIF 3223694: RO72BRDE280SV02948542800, deschis la BRD PIATRA-NEAMȚ.


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

[CUM A FOST] Conferința de pregătire profesională a Baroului Neamț was last modified: octombrie 21st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter