Concurs post de consilier juridic – Primăria Segarcea

5 dec. 2014
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1552

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Primăria Orașului Segarcea, Județul Dolj a anunțat vineri, 5 decembrie 2014, organizare concursului de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Juridic din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.

Concursul constă într-o probă scrisă, care va avea loc la data de 8 decembrie 2015, la ora 900 și într-un interviu, care urmează a fi susținut la data de 10 ianuarie 2015, începând cu ora 900.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Pentru a se înscrie la examen, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare, dar și următoarele condiții specifice:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere  la concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 și se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunțului.

Concurs post de consilier juridic – Primăria Segarcea was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter