Concurs pentru ocuparea funcţiei de director adjunct al Şcolii Naționale de Grefieri

28 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 944

Despre

  • Funcția de director adjunct SNG, responsabil cu formarea continuă
  • Interviu în faţa Plenului CSM
  • Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 30 de zile de la data anunțului

CSM a anunțat declanșarea procedurii de ocupare a funcției de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri (SNG), responsabil cu formarea continuă, vacantă începând cu data de 15 noiembrie 2015, pentru un mandat de 3 ani.

Directorul adjunct SNG este numit de CSM din rândul personalului de instruire (formatorilor) SNG care are calitatea de judecător sau procuror, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Persoanele care îndeplinesc cerința de mai sus își pot depune candidatura la sediul CSM din București, Calea Plevnei, nr. 141 B, Sectorul 6, fax 021.311.69.42, însoțită de un curriculum vitae și un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și de orice alte acte considerate relevante.

Termenul de depunere a candidaturilor este de 30 de zile de la data publicării funcției vacante pe paginile de internet ale CSM și SNG, respectiv de la data de 24 septembrie 2015.

În vederea numirii în funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului CSM, care constă în susținerea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, de sinteză, de previziune, de strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Candidatul declarat admis la interviu va fi numit în funcție prin hotărâre a Plenului CSM. Judecătorul sau procurorul numit în funcția de conducere menționată va fi detașat la Școala Națională de Grefieri în condițiile legii.

Sursa informației este anunțul publicat de CSM (www.csm1909.ro).

Concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri was last modified: septembrie 28th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter