CAFR. Modelul de maturitate a competenței digitale (DCMM)

27 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 136

Potrivit paginii oficiale (www.cafr.ro), Camera Auditorilor Financiari din România a publicat un comunicat privind lansarea Modelului de maturitate a competenței digitale (DCMM) al EFAA în limba română.

Astfel, DCMM cuprinde un chestionar care permite SMP-urilor să își evalueze nivelul de maturitate actual privind competența digitală, să identifice domeniile în care competențele sunt puternice ori lipsesc și apoi să elaboreze o foaie de parcurs pentru atingerea unui nivel mai mare de maturitate.

De asemenea, chestionarul este format din următoarele secțiuni:

„- Secțiunea A: Nivelul de automatizare a proceselor interne ale firmei;

– Secțiunea B: Disponibilitatea unui fond de resurse calificat și a dezvoltării abilităților legate de competențele digitale;

– Secțiunea C: Nivel de automatizare în legătură cu procesele și natura serviciilor prestate – vi se va solicita să răspundeți C1 și / sau C2, în funcție de ce ați selectat la Pasul 3 de mai sus dacă firma este de contabilitate, audit sau ambele.”

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
CAFR. Modelul de maturitate a competenței digitale (DCMM) was last modified: august 27th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter