Baroul București. Informare cu privire la adoptarea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat

28 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 307

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Decanul Baroului București informează avocații că a fost adoptat Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

În acest sens, organizarea de adunări elective va fi de acum încolo de tip „deschis“ (organizate pe parcursul a mai multor zile consecutive). Se implementează și posibilitatea Consiliului baroului de a decide suplimentarea numărului de consilieri până la 21.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Totodată, Legea urmează a fi transmisă spre promulgare Președintelui României.

Sursa informației

Baroul București. Informare cu privire la adoptarea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat was last modified: iunie 28th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter