Andreea Lisievici

Andreea Lisievici

Este Managing Associate în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, având o experienţă profesională de 9 ani în domenii cu un caracter profund tehnic, cum sunt tehnologia informaţiei sau petrol şi gaze (upstream), precum şi în dreptul afacerilor şi arbitraj intern şi internaţional.


Ea a asigurat asistenţa juridică unor importante companii în legătură cu diverse aspecte privind serviciile de cloud computing, securitatea cibernetică, publicitatea comportamentală, reţinerea datelor de trafic, transferul internaţional de date cu caracter personal, monitorizarea angajaţilor (online şi offline), protecţia informaţiilor clasificate, precum şi arbitraje în domeniul IT. Totodată, ea a fost implicată în implementarea Noului Cod Civil în activitatea şi contractele multor companii de anvergură prezente în România, prin redactarea unor ghiduri de implementare, susţinerea de sesiuni de formare precum şi adaptarea actelor juridice folosite în mod curent.

Andreea Lisievici a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din 2006. De asemenea, ea deţine certificarea de formator de formatori şi manager de proiect.

E-mail: andreea.lisievici@tuca.ro