„Ziua Ușilor Deschise” la Curtea de Apel București

1074       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 23 octombrie

Sediul Curții de Apel București,

București, Splaiul Independenței nr, 5, sector 4

Curtea de Apel București organizează, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile, în data de vineri 23 octombrie, între orele 10:00-13:00, „Ziua Ușilor Deschise”, o manifestare anuală destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care își desfășoară activitatea în domeniul Justiției.

Evenimentul va avea loc la Palatul de Justiție din București, situat în Splaiul Independenței nr, 5, sector 4, București, sediul în care Curtea de Apel București își desfășoară activitatea.

Scopul acestei acțiuni este acela de informare a celor interesați despre activitățile instanțelor judecătorești, precum și despre modul de desfășurare a procesului judiciar, urmărindu-se conștientizarea de către cetățeni a faptului că instanțele de judecată desfășoară o activitate de interes public, în folosul acestora.

Totodată, la sediul Curții de Apel București vor fi primite grupuri de studenți și elevi interesați de activitatea judiciară și de aspectele practice ale înfăptuirii actului de justiție.

Intrarea în sediul Curții de Apel București se va face numai pe la intrarea principală din Splaiul Independenței, pe baza documentelor de identitate, iar accesul vizitatorilor în sălile care prezintă importanță pentru activitatea judiciară va fi asigurat de persoane special desemnate de conducerea Instanței.

Sursa informației este comunicatul de presă publicat de Curtea de Apel București (www.cab1864.ro).

👍Vezi și: Ziua Europeană a Justiției Civile

„Ziua Ușilor Deschise” la Curtea de Apel București was last modified: octombrie 21st, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.