Conferință Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie

989       0

Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie 📅 04 noiembrie 2021 Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie

Data 04 noiembrie 2021
Locația Online

 

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Profesiilor Liberale din România în parteneriat cu CEC BANK si ALPHA BANK organizează cea de a XIV-a ediție a Conferinței  „Ziua Profesiilor Liberale din România“.

Evenimentul se va difuza pe portalul universuljuridic.ro și pe pagina de facebook a editurii Universul Juridic.

Tematica evenimentului se referă la „Exercitarea profesiilor liberale în pandemie” și își propune să evidențieze preocuparea permanentă a profesioniștilor liberali de a asigura servicii de calitate clienților și pacienților în condițiile dificile generate de criza sanitară.

La Conferintă vor participa reprezentanti ai asociațiilor de profesii liberale și ai unor autorități publice, instituții guvernamentale și de învățământ, precum și ai mediului de afaceri din România.

Parteneri:

CEC BANK

Alpha Bank

Uniunea Profesiilor Liberale este formată din:

Ordinul Arhitecților din România
Camera Auditorilor Financiari din România
Uniunea Națională a Barourilor din România
Camera Consultanților Fiscali
Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România
Colegiul Farmaciștilor din România
Uniunea Națională a Notarilor Publici din România
Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România
Colegiul Național al Asistenților Sociali
Asociația Consultanților în Management din România
Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România
Corpul Experților Tehnici din România
Uniunea Geodezilor din România
Colegiul Medicilor Veterinari din România
Asociația Lichidatorilor și Administratorilor din Republica Moldova
Colegiul Osteopaților din România

PROGRAMUL CONFERINȚEI ÎL PUTEȚI ACCESA AICI

Confirmarea participării la eveniment se va face până la data de 2 noiembrie 2021 la tel. 021.312.45.82  sau pe adresa de e-mail: uplr@uplr.ro.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie was last modified: noiembrie 4th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.