Ziua Justiției 2022

366       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Ziua Justiției 2022 📅 30 iunie 2022 Ziua Justiției 2022

Data 30 iunie 2022
Locația Sala „Andrei Rădulescu”, sediul Uniunii Juriștilor din România, din București, B-dul Magheru nr. 22

În acest an, Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției, joi 30 iunie, începând cu orele 13.00, prin dezbaterea științifică „Dreptul și statul de drept față în față cu provocările începutului mileniului al III-lea. Conlucrarea profesiilor juridice în vederea consolidării statului de drept”, care va avea loc în sala Andrei Rădulescu” de la sediul Uniunii Juriștilor din România, din București, B-dul Magheru nr. 22. Cu aceasta ocazie sunt invitați să participe juriști, reprezentanți ai organizațiilor profesionale ale magistraților, avocaților, notarilor, executorilor judecătoresti, consilierilor juridici și invitați din partea Academiei Române, Administrației Prezidențiale, Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casatie și Justiție, Legislativului, Executivului, principalelor instanțe judecătorești, precum și personalități ale culturii românești. 

 Invitatul de onoare al evenimentuilui este  Domnul Academician Ioanel Sinescu. 

 Cu acest prilej va fi lansat nr 1/2022 al revistei de informare și cultură juridică „Palatul de Justiție”. 

 Dezbaterea „Dreptul și statul de drept față în față cu provocările începutului mileniului al III-lea. Conlucrarea profesiilor juridice în vederea consolidării statului de drept”, va fi transmisă on-line pe portalul www.universuljuridic.ro și pe Facebook, pe pagina proprie a evenimentului. Accesul este liber. 

Partener: INDACO

Partener media al acestui eveniment este grupul editorial Universul Juridic. 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Ziua Justiției 2022 was last modified: iunie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter