Ziua Justiției [Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016

2577       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016 📅 03 iulie 2016 București [Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016

Data 03 iulie 2016
Locația Curtea de Apel București

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Evenimentul „Ziua Justiției 2016” a fost transmis LIVE pe www.universuljuridic.ro și pe Facebook. Vă prezentăm înregistrarea video, precum și o galerie de fotografii publicată de CSM:

Conferintele Video Universul JuridicSursa foto


Plenul CSM a hotărât organizarea „Zilei Justiției” la sediul Curții de Apel București, Palatul de Justiție, sala Pașilor pierduți, în data de 3 iulie 2016.

Hotărârea a fost luată având în vedere prevederile art. 1 din H.G. nr. 364/1994 privind instituirea „Zilei Justiției”, prin care s-a instituit „Ziua Justiției” și prevederile art. 2 din același act normativ care arată că „Ziua Justiției”‘ se organizează, anual, în prima duminică a lunii iulie.

Plenul CSM va sesiza Ministerul Justiției în vederea promovării unei hotărâri de Guvern, având ca obiect aprobarea de cheltuieli pentru acțiunile ce urmează a fi organizate cu prilejul „Zilei Justiției”.

Sursa informației

ziua-justitiei-2016

👍Vezi și: Ziua Justiție 2015 – „Garantarea și apărarea valorilor fundamentale ale societății prin drept”

[Înregistrarea video și galerie foto] Ziua Justiției 2016 was last modified: august 19th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter