Ziua executorului judecătoresc – 10 mai

10 mai 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 210

Cu ocazia Zilei executorului judecătoresc, sărbătorită în fiecare an în data de 10 mai, Președintele Consiliului Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, domnul Marius Iacob Morari, a transmis următorul comunicat:

„Așa cum obișnuiam de mulți ani, în ziua de 10 Mai aniversăm Ziua executorului judecătoresc. Marcată la nivelul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, prin menținerea acesteia în Statutul profesiei, Ziua executorului judecătoresc a devenit din ce în ce mai cunoscută, mai ales în rândul profesiilor juridice.

Cu această ocazie, în calitate de Președinte al Consiliului U.N.E.J., alcătuit din reprezentanții aleși ai Camerei Executorilor Judecătorești, felicit pe toți colegii executori judecătorești pentru activitatea pe care o desfășoară în slujba justiției. Mai mult, în acest an, în contextul dificil provocat de epidemia de Covid-19, se împlinesc 20 de ani de când executorii judecătorești își desfășoară activitatea în mod independent, cu respectarea legii, în baza mandatului primit de la statul român, prin numirea în funcție de către ministrul Justiției.

Se cuvine a oferi un gând de recunoștință tuturor celor care au contribuit la edificarea și consacrarea profesiei de executor judecătoresc, de la inițiatorii legii, membri ai Parlamentului României, miniștri ai Justiției, membri în organele de conducere ale Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, ale Camerelor Executorilor Judecătorești, ale organelor profesiei, tuturor executorilor judecătorești.

Executorii judecătorești au dovedit că sunt demni de misiunea de a duce la îndeplinire dispozițiile cu caracter civil din titlurile executorii, își manifestă hotărârea de a respecta în continuare prevederile legii și sunt gata să țină pasul cu dezvoltarea societății, să răspundă cu încredere provocărilor acesteia, ale mediului juridic.

LA MULȚI ANI, COLEGI EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI!”

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Ziua executorului judecătoresc – 10 mai was last modified: mai 10th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter