Ziua Europeană a Avocaţilor

8 dec. 2014
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1095

Ziua Europeană a Avocaților este celebrată pentru prima oară de către uniunile și barourile din Europa la data de 10 decembrie 2014.

Cu acesta prilej, UNBR organizează o conferință cu tema Rolul legal al avocatului într-un stat de drept cu privire la apărarea vieții private și a secretului profesional. Situația din România.

Invitați la această conferință, care va avea loc pe 11 decembrie 2014, vor fi reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturii, ai Institutului Național al Magistraturii, ai Ministerul Justiției și ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, parlamentari avocați, reprezentanți ai Ministerului pentru Societatea Informațională, cadre universitare și jurnaliști.

În cadrul conferinței vor avea loc prezentări și dezbateri pe tema stabilită de UNBR, care respectă tema centrală, propusă de CCBE, și anume, apărarea secretului profesional și a confidențialității relațiilor avocat-client. Tema a fost propusă în cadrul reuniunii de la Milano din septembrie 2014.

Ziua Europeană a Avocaților urmează să fie celebrată în fiecare an, cu scopul promovării valorilor comune ale avocaților și a rolului lor în edificarea statului de drept.

Ziua Europeană a Avocaților was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.