Zilele Porților deschise la Facultatea de Drept a Universității din București

23 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2542

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 23 martie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București organizează în perioada 3-7 aprilie 2017 Zilele Porților Deschise.

Cu prilejul acestui eveniment vor avea loc manifestări dedicate promovării programelor de studii, care vor include vizite în Facultate, vizitarea bibliotecii, asistarea la cursuri (conform programului ce urmează a fi anunțat în curând), întâlniri cu studenții și profesorii Facultății etc.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Liceenii și toți cei interesați de oferta educațională a Facultății se pot programa pentru o vizită de grup la adresa [email protected]

Zilele Porților deschise la Facultatea de Drept a Universității din București was last modified: martie 23rd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter