Masă rotundă Zilele Baroului București. Masă rotundă cu tema: „Evoluția avocaturii în București și în lume în 2022”

318       0

Zilele Baroului București. Masă rotundă cu tema: „Evoluția avocaturii în București și în lume în 2022” 📅 24 septembrie 2022 Zilele Baroului București. Masă rotundă cu tema: „Evoluția avocaturii în București și în lume în 2022”

Data 24 septembrie 2022
Locația Clubul Diplomatic București, șoseaua București-Ploiești 2 B

Anul 2022 a adus societății, în ansamblul său, numeroase provocări, transformări și curente de opinie.   

Profesia de avocat, ca parte a Cetății, nu putea fi ocolită de efectul acestor schimbări, având de făcut față unor situații din ce în ce mai complexe. Presiunea timpului din adecvarea legislației a presupus reacții rapide și soluții inovative. 

Digitalizarea a fost mijlocul prin care situații aparent greu de gestionat au permis intervenții potrivite în timp util. Acest lucru a impus adaptarea modalității de lucru atât în relația cu instituțiile, cât și cu clienții.  

În 2022 am trăit un Început… Cum va arăta Viitorul ?! 

Despre toate acestea vom discuta în cadrul unei Mese Rotunde, organizate la împlinirea a 191 de ani de avocatură bucureșteană, în prezența unor nume celebre din lumea juridică a României

Evenimentul va avea loc sâmbăta, 24 septembrie, începând cu ora 9.00, la Clubul Diplomatic București, șoseaua București-Ploiești 2 B.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Zilele Baroului București. Masă rotundă cu tema: „Evoluția avocaturii în București și în lume în 2022” was last modified: septembrie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.