ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA BAROULUI BUCUREȘTI LA TENIS DE MASĂ

211       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA  BAROULUI BUCUREȘTI LA TENIS DE MASĂ 📅 17 septembrie 2022 ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA BAROULUI BUCUREȘTI LA TENIS DE MASĂ

Data 17 septembrie 2022
Locația PING PONG Shop & Academy Adresă: Strada Hațegana 17, Sector 4, București 

Consiliul Baroului București are plăcerea să invite avocații la manifestările ocazionate de „Aniversarea a 191 de ani de avocatură în București“, care se vor desfășura în luna septembrie, printr-o suita de evenimente sportive si profesional-științifice, care vor fi încununate cu recepția ce va avea loc in 24 septembrie 2022, la Clubul Diplomatic.

Evenimentul aniversar va cuprinde o conferința pe teme profesionale in prima parte a zilei, urmata de o recepție cu program artistic (cocktail, muzica live), in cursul serii.

Pentru participarea la recepție, avocații sunt invitați sa se înscrie pe site-ul Baroului București (https://www.baroul-bucuresti.ro/util/social_ev/315 ), fiind necesara totodată plata unei contribuții de 100 lei pentru avocații definitivi si 50 lei pentru avocații stagiari. Pentru însoțitori se va achita suma de 100 lei/persoana. Plata se poate face in oricare din conturile menționate in site, detalii plata: Contribuție Ziua Baroului 2022, sau la casieria baroului, etajul IV. Înscrierile se vor face in limita locurilor disponibile.

Pentru evenimentele sportive, reunite sub numele Cupa Baroului Bucuresti 2022, Ediția a III-a, care vor cuprinde competiții de fotbal – 10 septembrie 2022, tenis de masă – 17 septembrie 2022 si șah – 21 septembrie 2022.

Va așteptam in număr cat mai mare!

Parteneri media:

– Universul Juridic

Sponsori:

– Berarii României

– Asociația RoTa 

– RoTeleshop 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA BAROULUI BUCUREȘTI LA TENIS DE MASĂ was last modified: septembrie 7th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.