ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA  BAROULUI BUCUREȘTI LA FOTBAL

439       0

ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA  BAROULUI BUCUREȘTI LA FOTBAL 📅 10 septembrie 2022 ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA  BAROULUI BUCUREȘTI LA FOTBAL

Data 10 septembrie 2022
Locația Complex sportiv Sud Arena Adresă: Şos. Vitan Bârzești 5-7, Sector 4, Bucuresti 

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, începând de la ora 09.00, la Complexul Sportiv Sud Arena din capitală (Șos. Vitan-Bârzești nr. 5-7, sector 4), echipele formate din avocați și alți profesioniști ai domeniului juridic își vor disputa marele titlu, pentru acest an !

          Printre participanții care și-au anunțat prezența, într-o atmosferă guvernată de amiciție și voie-bună, se numără colegi magistrați, executori judecătorești, notari, echipe ale Agenției Naționale a Penitenciarelor, ale Brigăzii Rutiere, Jandarmeriei, Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei și alții.

          Baroul București își invită toți membrii, pasionați de „sportul rege”, să se alăture oricăreia dintre cele 5 echipe bucureștene ce vor lupta pentru marele premiu.

          Competiția este de asemenea deschisă și pentru suporteri, distinși colegi sau colege avocat, pentru o atmosferă de sărbătoare, însoțită de picnic în aer liber !

 

Dăm startul Bucuriei – 191 de ani de Baroul București !!!

 

 

Partener Media:

– Universul Juridic

Sponsori:

– Berarii României

– Asociația RoTa 

– RoTeleshop 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

ZILELE BAROULUI BUCUREȘTI 2022: CUPA  BAROULUI BUCUREȘTI LA FOTBAL was last modified: septembrie 7th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.