Zamfirescu Racoți & Partners lansează concursul pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

8 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 664

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți & Partners (ZRP) va organiza anual, împreună cu Universitatea București, Facultatea de Drept, un concurs de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu, potrivit unui comunicat.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Inițiativa reprezintă un omagiu pentru opera și întreaga activitate academică a distinsului profesor Viorel-Mihai Ciobanu și dorește să promoveze interesul studenților pentru domeniul dreptului procesual civil.

Prima ediție a concursului se va desfășura în perioada 14 martie – 22 aprilie 2019 și va avea următoarele etape:

14 martie 2019: Publicarea temei eseului:

27 martie 2019: Termenul limită pentru predarea lucrărilor;

1 aprilie 2019: Transmiterea speței în atenția finaliștilor primei etape;

15 aprilie 2019: Depunerea concluziilor scrise și susținerea acestora în fața unei comisii formate din doi avocați din cadrul ZRP și a unui cadru universitar de la Facultatea de Drept;

22 aprilie 2019: Festivitatea de premiere.

Zamfirescu Racoți & Partners are în vedere două categorii de premii pentru cei mai valoroși studenți:

Premiul de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu” în valoare de 1.000 de euro pentru candidatul care analizează cel mai complet problemele de procedură civilă incidente în speță și propune o rezolvare corectă și riguros științifică;

Premiul de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu” în valoare de 2.000 de euro pentru candidatul care are cea mai originală pledoarie și/sau oferă cea mai deosebită variantă de rezolvare a speței.

Vă prezentăm, în documentul de mai jos, regulamentul care prevede criteriile de eligibilitate pe care studenții trebuie să le îndeplinească. Totodată, se mai prezintă și cerințele eseului de participare.

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Zamfirescu Racoți & Partners lansează concursul pentru Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu” was last modified: martie 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter