YVES ROCHER încredințează Cabinetului de Avocatură LEROY și Asociații procedura de control a fuziunii pentru achiziția Sabon România

9 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Avocații Leroy & Asociații au declarat că „în 2020 piața M&A a început cu mari speranțe, Q1 fiind martorul unui număr mai mare de tranzacții semnate, cu referire la aceeași perioadă de timp din 2019”.

„Totuși, pandemia COVID-19 a amânat sau chiar anulat tranzacțiile care nu au ajuns la închidere până la sfârșitul lunii martie 2020. Piața a crescut la sfârșitul lunii iunie, iar calendarul și șansele ca aceste noi tranzații să se încheie depind în mare măsură de impactul celui de-al doilea val al pandemiei.  Suntem moderat optimiști cu privire la perspectivele activității de M&A din România, bazându-ne și pe prognoza unor noi investiții în țară legate de planul UE de redresare economică”, a declarat Bruno Leroy, Partener Fondator Leroy și Asociații.

Leroy si Asociații a asistat Grupul Rocher la achiziționarea retailerilor români și cehi de produse cosmetice de lux, SABON, pe parcursul tuturor etapelor tranzacției: legal due diligence, elaborarea și negocierea documentelor de achiziție, obținerea autorizațiilor de reglementare, antitrust și închidere.

Tranzacția SABON nu a fost primul nostru mandat de M&A pentru Groupe Rocher în România, firma noastră de avocatură fiind cea care a consiliat acest client cu privire la achiziția Cosmetique de France, în 2016.  Una dintre marile provocări cu care ne-am confruntat în cursul negocierilor finale și în închiderea acestei tranzacții a fost reprezentată de nu una sau două, ci patru jurisdicții diferite : România, Franța, Israel și Republica Cehă! Mai mult de atât, toate aceste proceduri au fost efectuate în primele zile ale blocării COVID-19, în circumstanțe fără precedent și imprevizibile. A fost necesar să ne adaptăm la noile realități foarte rapid și am reușit să oferim clienților noștri instrumentele și serviciile care le-au permis să încheie cu succes această tranzacție”, a declarat Andreea Toma, Partener Leroy și Asociații.

***

Leroy si Asociații este una dintre cele mai experimentate case de avocatură de pe piața românească. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală, Bruno Leroy, actor principal în sectorul legal, este partenerul fondator al firmei.

YVES ROCHER încredințează Cabinetului de Avocatură LEROY și Asociații procedura de control a fuziunii pentru achiziția Sabon România was last modified: octombrie 9th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter