www.universuljuridic.ro, ALTFEL!

9 dec. 2014
2.595 views

www.universuljuridic.ro, ALTFEL!

Astăzi, 9 decembrie 2014, lansăm www.universuljuridic.ro, ALTFEL!

De ce altfel?

În primul rând, pentru că transferăm site-ul editurii la o altă adresă de internet, urmând ca acest domeniu, www.universuljuridic.ro, să fie utilizat pentru interacțiunea cu destinatarii noștri, comunitatea juriștilor din România.

În al doilea rând, și mai mult decât atât, prin colaborarea cu peste 700 de autori, aducem la cunoștința juriștilor cel mai complex conținut dintre editurile de profil. Din păcate, nu reușim să ajungem la destinatarii noștri așa cum ne-am dori, pentru că, după Revoluție, comerțul clasic prin librării a suferit transformări nu tocmai benefice. Pentru a citi tot articolul, click aici!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

www.universuljuridic.ro, ALTFEL! was last modified: decembrie 9th, 2021 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: