Transmisie Live [CUM A FOST] Workshop online: Soluții fiscale în perioada de criză

2304       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Workshop online: Soluții fiscale în perioada de criză 📅 05 mai 2020 București [CUM A FOST] Workshop online: Soluții fiscale în perioada de criză

Data 05 mai 2020
Locația

În cadrul workshopului au fost prezentate, pe scurt, modificările aduse legislației fiscale de la declararea stării de urgență.

Prima temă de discuție a avut în vedere obținerea și utilizarea certificatului pentru situație de urgență. În legătură cu acest subiect au fost menționate și implicațiile fiscale ale forței majore – prin raportare la prevederile Codului de procedură fiscală (art. 78) și ale Codului civil (întrebare transmisă de participanții la workshop).

În partea a doua a întâlnirii au fost evocate modificările fiscale recente,, cu un accent special pe suspendarea executării silite și facilitățile acordate contribuabililor pe durata stării de urgență. Au fost, de asemenea, menționate implicațiile fiscale previzibile pentru grupurile de societăți (naționale sau internaționale) din punctul de vedere al prețurilor de transfer (aspect care va fi detaliat și în workshopul din 12 mai 2020).

În partea finală au fost menționate unele aspecte care ar putea fi luate în considerare pentru optimizarea situației fiscale și financiare (ex., conservarea mijloacelor fixe care nu sunt utilizate, ajustarea politicii prețurilor de transfer în cadrul grupurilor de firme, amânarea unor plăți, reeșalonări de datorii, utilizarea șomajului tehnic și a telemuncii etc.).


Marți, 5 mai 2020, începând cu ora 12,00, va avea loc transmisia LIVE a workshopului cu tema: „Soluții fiscale în perioada de criză”.

 

Speakerii invitați sunt:

Adrian Bența, Consultant fiscal „Benta Consult”

Emilian Duca, Consultant fiscal „Tax&Business Solutions”

Adrian Luca, Consultant fiscal „Transfer Pricing Services”

 

Dintre temele ce urmează a fi abordate, enumerăm:

– Fiscalitate în vreme de criză;
– Obtinerea si folosirea certificatelor de situație de urgență;
– Consecințele din perspectiva impozitului pe profit;
– TVA;
– Impozitul pe venit;
– Contributiile sociale;
– Beneficiarii măsurilor guvernamentale de susținere a IMM-urilor. Aspecte privind ajutorul de stat – definitia IMM-urilor. Persoane afiliate in legislatie: preturi de transfer si legislația IMM-urilor, fonduri europene- EDU, ALU;
– Pachete de măsuri ale autorităților fiscale în domeniul impozitelor directe și indirecte pentru sprijinirea mediului de afaceri: aspecte practice – ABE;

– Măsuri interne de optimizare : politica de prețuri de transfer; dobânzi de la persoane afiliate, limita privind dobânzile – ALU; șomaj tehnic, controlul costurilor.

În curs de acreditare INPPA

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Comandă cartea „Codul de procedură fiscală comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și instrucțiuni – 2019
, Autor: Emilian Duca”

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai sucurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se face doar pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.roPentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

[CUM A FOST] Workshop online: Soluții fiscale în perioada de criză was last modified: mai 12th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter