Transmisie Live [CUM A FOST] Workshop online: Scenarii post-criză. Implicații fiscale – pierderi fiscale, dobânzi, riscuri fiscale. Optimizări

2458       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Workshop online: Scenarii post-criză. Implicații fiscale – pierderi fiscale, dobânzi, riscuri fiscale. Optimizări 📅 12 mai 2020 București [CUM A FOST] Workshop online: Scenarii post-criză. Implicații fiscale – pierderi fiscale, dobânzi, riscuri fiscale. Optimizări

Data 12 mai 2020
Locația

În partea introductivă a workshop-ului au fost prezentate, pe scurt, previziunile referitoare la urmările crizei. Astfel, au fost menționate aspecte referitoare la reportarea pierderilor fiscale, anularea creanțelor (inclusiv tratamentul fiscal al ajustărilor/provizioanelor), evitarea cheltuielilor nedeductibile – justificarea acestora pentru perioada de șomaj tehnic.

În partea a doua au fost trecute în revistă principalele metode de finanțare și îmbunătățire a cash-flow-ului (factoring, lease-back, eșalonarea obligațiilor fiscale, restructurarea obligațiilor fiscale conform O.G. nr. 6/2019, concordatul preventiv, insolvență). Au mai fost puse în discuție mecanismele de compensare a datoriilor (fiscale și nefiscale – O.U.G. nr. 77/1999), precum și cele privind restituirea sumelor achitate în plus ori a sumelor de rambursat de la buget.

Ca elemente de noutate au fost menționate bonificațiile la plata unor impozite, precum și scutirea de accesorii pentru plata integrală a obligațiilor restante la data de 31 martie 2020.

În partea finala au fost abordate câteva teme mai specifice, de interes: societățile holding – avantaje și dezavantaje -, pierderile din perspectiva prețurilor de transfer – acțiuni de efectuat, raportarea aranjamentelor internaționale (Directiva DAC 6) de către avocați sau consultanți, daca contribuabilii sunt implicați în astfel de scheme de optimizare fiscală.


Marți, 12 mai 2020, începând cu ora 12,00, va avea loc transmisia LIVE a workshopului cu tema: „Scenarii post-criză. Implicații fiscale – pierderi fiscale, dobânzi, riscuri fiscale. Optimizări”.

Speakerii invitați sunt:

Adrian Bența, Consultant fiscal „Benta Consult”

Emilian Duca, Consultant fiscal „Tax&Business Solutions”

Adrian Luca, Consultant fiscal „Transfer Pricing Services”

 

Dintre temele ce urmează a fi abordate, enumerăm:

– Efecte previzibile ale crizei: pierderi fiscale, anulări de creanțe, cheltuieli nedeductibile

– Finanțare și îmbunătățire cash-flow: lease-back, eșalonarea obligațiilor fiscale, O.G. nr. 6/2019, concordatul preventiv, insolvența

– Compensarea obligațiilor fiscale și nefiscale (O.G. nr. 77/1999). Restituirea sumelor plătite în plus

– Bonificații la plata unor impozite. Riscuri asociate

– Optimizarea structurii afacerilor. Societăți holding vs. dețineri directe

– Prețurile de transfer – Impactul Covid-19 asupra modelelor de afaceri și a studiilor de comparabilitate

– Urmează raportarea conform DAC6 – ce trebuie sa faci în urmatoarele 3 luni

 Acreditare INPPA

 

 

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Comandă cartea „Codul de procedură fiscală comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și instrucțiuni – 2019
, Autor: Emilian Duca”

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai sucurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se face doar pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


 


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

[CUM A FOST] Workshop online: Scenarii post-criză. Implicații fiscale – pierderi fiscale, dobânzi, riscuri fiscale. Optimizări was last modified: mai 25th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter