Wolters Kluwer România: Transformarea vorbirii în documente juridice precise: Dictation AI

3 apr. 2024
Vizualizari: 98

Wolters Kluwer România, lider în inovație prin soluții software destinate sectorului juridic, anunță lansarea noului său modul, Sintact Dictation AI, din cadrul platformei legislative Sintact.ro, care promite să redefinească modul în care profesioniștii din domeniul juridic creează documente.

Această soluție inovatoare, integrată direct în platforma Sintact.ro, asigură o eficiență remarcabilă și o reducere semnificativă a timpului necesar pentru redactarea documentelor juridice.

Cu o rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere (valoare WER de doar 0.0583%), acest modul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o metodă simplă, rapidă, precisă și eficientă de a transforma discursul în documente juridice.Sintact Dictation AI beneficiază de o interfață intuitivă și de funcționalități ușor de utilizat, pentru a fi simplu de integrat în fluxul de lucru juridic. În plus, după ce vorbirea este transformată în text, oricând este necesar, utilizatorii au posibilitatea să ajusteze documentul, să-l trimită pe adresa lor de e-mail sau să-l descarce în format Word editabil. Totodată, aceștia au acces la dicționarul juridic de expresii, care poate fi folosit în timpul dictării pentru a asigura precizia și coerența documentelor juridice astfel generate.

Principalele beneficii ale noului instrument pentru redactarea vocală precisă a documentelor juridice

Eficiență sporită: Producerea rapidă a documentelor juridice prin dictare, eliminând nevoia de a rescrie manual informațiile.

Precizie maximă: Transcriere precisă a discursului în documente juridice fără compromisuri în ceea ce privește acuratețea și corectitudinea.

Economisirea timpului: Reducerea considerabilă a timpului și a efortului necesare pentru redactarea documentelor, permițând profesioniștilor din domeniul juridic să se concentreze pe sarcinile lor cheie.

Flexibilitate și adaptabilitate: Modulul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o soluție personalizată și adaptată nevoilor unice ale clienților Wolters Kluwer România.

Îmbunătățirea productivității: Creșterea productivității și a eficienței în cadrul birourilor de avocatură, departamentelor de consultanță juridică și a altor profesii juridice prin automatizarea procesului de redactare a documentelor.

În parteneriat cu Vatis Tech, Sintact Dictation AI vine în sprijinul practicienilor, oferindu-le posibilitatea de a crea documente cu minimum de efort. Acest nou modul din cadrul Sintact.ro marchează un pas important în misiunea Wolters Kluwer România de a oferi soluții tehnologice de avangardă care să răspundă prompt nevoilor tot mai complexe ale sectorului juridic.

Pentru mai multe informații despre Sintact Dictation AI și cum poate transforma fluxul de lucru juridic al organizației tale, te invităm să vizitezi pagina dedicată noului modul aici.

Wolters Kluwer România: Transformarea vorbirii în documente juridice precise: Dictation AI was last modified: aprilie 3rd, 2024 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: