Wolters Kluwer România lansează un nou produs online: Raportul CIP Online

31 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 54

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu un singur click, utilizatorul primește gratuit o radiografie financiară completă,

prezentată sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.

 

Wolters Kluwer România accelerează transformarea digitală a afacerilor, atât de necesară în contextual actual, și lansează un nou produs 100% online. Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plăți) Online este cea mai recentă aplicație fintech dezvoltată. CIP Online vine în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact online și ajută utilizatorul să își cunoască mai bine partenerii de business (clienți, furnizori, concureți ș.a.).

Ce informații include Raportul CIP Online

Raportul CIP include următoarele informații: lista incidentelor de plată și datele acestor incidente în format tabelar ușor de analizat. Tabelul incidentelor de plată conține detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria și numărul instrumentului de plată, descrierea motivului de refuz.

Raportul CIP Online este o nouă actualizare a modulului Analiză Financiară din programul legislativ Sintact.ro

Modulul de Analiză Financiară oferă informații la zi pentru orice societate comercială din România care are obligativitatea depunerii bilanțului: dosarele în instanță, notificările din BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), date financiare, peste 20 de indicatori de lichiditate și risc, actele publicate in M. Of. IV, statusul fiscal al companie și multe altele.

Afacerile care evolueză într-un mediu concurențial au nevoie să reacționeze rapid, iar deciziile depind adesea de credibilitatea partenerilor. Aici intervine platforma profesională Sintact.ro care, prin noul modul, Analiza Financiară, indică evoluția în timp și informațiile financiare ale societăților comerciale.

Opțiuni avansate: Custom Integration

Toate informațiile disponibile în modulul de Analiză Financiară pot fi puse la dispoziția utilizatorului și prin Custom API. În acest mod beneficiarul poate integra și accesa în timp real toate datele de interes din propriile aplicații.

Instrumente online de interogare a partenerilor de afaceri: verificare și monitorizare

Portalul Sintact.ro, prin noua funcționalitate complexă Istoric Judiciar și Financiar, oferă sprijinul de care afacerile au nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar  și financiar al societăților comerciale din România. Utilizatorii pot afla în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, și pot vizualizarezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate.

Modulul de Analiza Financiară, alături de celelalte module de monitorizare, Istoricul judiciar, Monitorizare dosare, Preinsolvență și Insolvență, îi furnizează utilizatorului în timp real, într-un singur loc, integrate din mai multe surse, date despre partenerii săi.

Printre cele mai recente actualizări din Analiza Financiară se numără: acces la informații cu privire la Certificatul de Situație de Urgența (CSU), acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (C.N.S.C.), acces la actele publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a, analiza comparativă a unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, verificare status activ/inactiv fiscal pentru compania analizată, cu doar un click.

Platforma legislativă Sintact.ro

Cu peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 9 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut. Acum, completat cu peste 40 de titluri internaționale și conținut juridic premium Universul Juridic, resurse online de neegalat și indispensabile pentru cercetare și fluxul de lucru.

 

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Pentru mai multe detalii, poți accesa ⇲

https://info.wolterskluwer.ro/sintact-ro-istoric-judiciar-financiar/

_______________________

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse și servicii dedicate profesioniștilor. La nivel global, dar și în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniștilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informației. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluțiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informației.

Wolters Kluwer România lansează un nou produs online: Raportul CIP Online was last modified: iulie 31st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter