Wolters Kluwer România: Cea de-a treia ediție a conferinței internaționale Legal Innovation Day va avea loc pe 20 octombrie 2022, în format hibrid: online și în persoană

23 sept. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 39

Wolters Kluwer România va organiza conferința internațională Legal Innovation Day 2022. Cea de-a treia ediție LID va avea loc pe 20 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Grand Ballroom. Evenimentul va fi difuzat pe cele mai relevante site-uri juridice din România și pe canalele partenerilor internaționali ai Wolters Kluwer din: Germania, Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia. Cu prezență globală de cel mai înalt nivel, LID reunește reprezentanți internaționali de top din rândul avocaților, judecătorilor și consilierilor juridici. Speakeri de prestigiu se întâlnesc spre a identifica soluții practice pentru transformarea digitală a profesiilor.

Industria serviciilor juridice este în continuă schimbare în contextul revoluției tehnologice, dar în prezent eforturile de digitalizare sunt doar la începutul unui proces de lungă durată. Abilitatea de a utiliza tehnologia pentru optimizarea performanței este mai importantă ca niciodată. Evenimentul va aborda schimbările esențiale din profesiile juridice și domeniile dreptului modelate de evoluția tehnologiilor.

LID se va concentra pe avantajele noilor tehnologii pentru a înțelege că aceste instrumente conduc eficiența la un nivel fără precedent și reduc erori de multe ori costisitoare. LID va analiza soluțiile deja existente la nivel mondial, iar invitații  vor prezenta analize aprofundate cu privire la cele mai noi tehnologii și impactul acestora asupra practicii dreptului.

În același timp, trebuie să ne adaptăm. Și există câteva întrebări la care vor fi bucuroși să răspundă privind modul în care ar putea arăta viitorul profesiilor juridice.

Program:

P A N E L   1

13-14:30 Legal Tech – Available Cutting Edge Innovations

P A N E L   2

15-16:30 The Digitalization. What’s Next in Courts?

P A N E L   3

17:30-19:00 Legal Tech in Law Business – The way forward

Toate sesiunile conferinței vor avea loc la ora de vară a Europei de Est (UTC+3).

Pentru programul detaliat, urmați link-ul LID 2022.

Informații suplimentare cu privire la înregistrare găsiți aici.

Persoanele care intenționează să participe (prezență la fața locului și virtuală) trebuie să se înregistreze prin intermediul formularului online.

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență, disponibile online și offline, precum și o colecție bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

 

Wolters Kluwer România: Cea de-a treia ediție a conferinței internaționale Legal Innovation Day va avea loc pe 20 octombrie 2022, în format hibrid: online și în persoană was last modified: septembrie 23rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.