Wolf Theiss promovează trei avocați din cadrul biroului din Bucureşti în poziţii de Senior Associate

5 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 37

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunță promovarea Corneliei Postelnicu din grupul de practică Corporate/M&A și a Andreei Tudorache și a lui Alexandru Asaftei (ambii din grupul de practică Banking & Finance), în pozițiile de Senior Associate.

De-a lungul anilor, Cornelia, Andreea și Alexandru au contribuit în mod semnificativ la succesul biroului din București, oferind asistență în unele dintre cele mai importante tranzacții derulate de Wolf Theiss pe această piață. Ei au primit din partea clienților aprecieri pentru cunoștințele și expertiza lor juridică și mai ales pentru standardele lor profesionale și etice ridicate, disponibilitatea, colaborarea, precum și pentru înțelegerea nevoilor clienților. Promovarea acestor trei avocați este în semn de recunoaștere a contribuțiilor profesionale deosebite pe care aceștia le au la dezvoltarea biroului din București și la consolidarea poziției sale de lider pe piața românească”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Cornelia Postelnicu este membră a echipei Corporate / M&A a biroului din București al Wolf Theiss din septembrie 2019 și este specializată în drept societar, fuziuni & achiziții și drept comercial, asocieri de tip joint-venture, restructurări intragrup și insolvență. Cu nouă ani de experiență profesională, ea a oferit consultanță clienților din industrii variate cu rapoarte de due diligence și documente tranzacționale implicând vânzarea de active / acțiuni, precum și cu privire la aspecte variate de reglementare. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Cornelia a colaborat cu una dintre cele mai importante firme internaționale de avocatură din România, unde a oferit consultanță clienților în materie de drept societar, comercial și de protecția datelor. Cornelia a fost admisă în Baroul București in anul 2013.

Andreea Tudorache este specializată în aspecte juridice legate de finanțări, bănci și piețe de capital. Andreea face parte din echipa de drept financiar-bancar din cadrul biroului din București și este un membru cheie al echipei regionale de piețe de capital și DCM (titluri de credit) a Wolf Theiss din noiembrie 2018. Cu nouă ani de experiență, Andreea a oferit consultanță juridică clienților pe proiecte de finanțare, tranzacții de credite neperformante / NPL-uri, o gamă largă de aspecte de reglementare în domeniul financiar, precum și pentru stabilirea și actualizarea programelor de emisiune de obligațiuni (EMTN) și pentru emisiuni de obligațiuni și admiterea pe piețe reglementate. Andreea deține o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2012 și o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor de la aceeași universitate, 2014. Andreea a studiat și la Facultatea de Drept a Universității Erasmus din Rotterdam (Olanda). În 2013, a fost admisă în Baroul București.

Alexandru Asaftei este specializat în domeniul bancar, financiar, al piețelor de capital, plasamentelor private și asigurărilor. Experiența sa de aproape zece ani acoperă, de asemenea, aspecte legate de drept societar, fuziuni și achiziții întrucât a fost implicat în consilierea unor companii importante în vânzarea de NPL-uri și achiziții imobiliare. În 2012, Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și și-a continuat studiile cu un Masterat în Dreptul Afacerilor la aceeași universitate. În 2012, Alexandru a fost admis în Baroul București.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Wolf Theiss promovează trei avocați din cadrul biroului din București în poziții de Senior Associate was last modified: august 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.