Wolf Theiss a asistat SPEEDWELL în procesul de obținere a finanțării pentru dezvoltarea SpacePlus

31 ian. 2023
Vizualizari: 359

Wolf Theiss a asistat dezvoltatorul imobiliar SPEEDWELL cu privire la primul său proiect industrial, situat în nord-vestul Bucureștiului, cu acces direct spre și dinspre șoseaua de centură și centrul orașului.

În această tranzacție, echipa de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din București a fost condusă de Partener Claudia Chiper, Avocat Asociat Senior Alexandru Asaftei și Avocat Asociat Cătălin Sabău jucând, de asemenea, roluri importante.

„Ne bucurăm să avem sprijinul consultanților și partenerilor noștri de la Wolf Theiss în misiunea noastră de a oferi o experiență perfectă de accesare rapidă și flexibilă a soluțiilor de stocare de înaltă calitate în SpacePlus, un concept nou pe piața din România destinat întreprinderilor mici și mijlocii”, a declarat Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator SPEEDWELL.

„Dorim să îi mulțumim Claudiei și echipei sale pentru sprijinul acordat în finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Obiectivul nostru pe termen lung este de a transforma SpacePlus într-o rețea națională prin dezvoltarea de noi astfel de spații în București, precum și în alte orașe din România, a declarat Natalia Sarpi, CFO SPEEDWELL.

Ne-am bucurat să asistăm echipa SPEEDWELL în primul său proiect industrial, un concept nou pe piața românească, care oferă unități de depozitare de înaltă calitate pentru întreprinderile mici și mijlocii. Suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o în cadrul acestui proiect de succes”, a declarat Claudia Chiper, Partener și Coordonator al practicii de Drept Financiar și Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din București.

Echipa de Banking & Finance a Wolf Theiss joacă un rol important pe piața bancară și financiară din România, fapt confirmat de numărul mare de tranzacții și de bănci/instituții financiare consiliate de către firmă. Activitatea practicii de Banking & Finance din România din ultimii ani a implicat într-o măsură semnificativă bănci mari, consorții de bănci și alte instituții financiare, în condițiile în care a existat o activitate intensă în rândul acestor instituții în ceea ce privește finanțările și refinanțările, inclusiv implicarea Wolf Theiss în cea mai mare finanțare imobiliară acordată vreodată în România.

SpacePlus este un nou concept pe piața din România și primul proiect industrial al SPEEDWELL. Produsul oferă spre închiriere unități de depozitare sau de producție standardizate de înaltă calitate, pentru uz industrial ușor și/sau logistic, potrivite pentru nevoile întreprinderilor mici și mijlocii.

Proiectul SpacePlus este dezvoltat de SPEEDWELL în cooperare cu partenerul său belgian, LCV Real Estate, parte a Willy Naessens Group, cel mai mare antreprenor industrial din Belgia, cu o vastă experiență în dezvoltarea de depozite pentru IMM-uri.

 

Despre SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est. Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

 

Wolf Theiss a asistat SPEEDWELL în procesul de obținere a finanțării pentru dezvoltarea SpacePlus was last modified: ianuarie 31st, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: