Voicu & Asociații – extinderea echipei prin cooptarea de avocați specializați

28 nov. 2023
Vizualizari: 89

Ca urmare a extinderii portofoliului firmei și a creșterii volumului de mandate din acest an, Voicu & Asociații a derulat un nou proces de recrutare în această toamnă, cu scopul cooptării de profesioniști talentați care să își aducă contribuția în mod constructiv la consilierea și reprezentarea companiilor în domenii variate de drept.

Carmen Bordei, Andreea Radu și Emilia Mirea se alătură astfel echipei Voicu & Asociații pe poziția de Associate, contribuind la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

Carmen Bordei este avocat specializat în drept societar și comercial, asigurând totodată asistență în domeniul guvernanței corporative, contractelor, dreptului muncii, proiectelor de fuziuni și achiziții. Practica sa acoperă, de asemenea, domeniul dreptului imobiliar fiind implicată în proiecte de due diligence și aspecte de conformitate, asigurând totodată și reprezentarea juridică a clienților în fața instituțiilor și autorităților publice din România.

Andreea Radu este avocat specializat în domeniul dreptului afacerilor cu experiență în litigii, practica sa concentrându-se pe reprezentarea clienților în fața instanțelor de drept comun și în arbitraje, în cauze de protecția consumatorului, drept imobiliar, contencios administrativ. Portofoliul ei profesional include totodată consilierea unor clienți, companii internaționale, în cauze privitoare la reglementări în sectorul financiar și pieței de capital.

Emilia Mirea este avocat stagiar care se specializează în domeniul dreptului afacerilor făcând parte din echipe juridice care coordonează proiecte pe o paletă extinsă de aspecte privitoare la activitatea companiilor precum fuziuni și achiziții, guvernanță corporativă, conformitate, protecția consumatorului, proiecte imobiliare.

Totodată, firma oferă sprijin studenților la facultăți cu profil juridic prin crearea a două poziții de Trainee prin intermediul cărora aceștia au ocazia explorării oportunității unei cariere în avocatură, prin stagii de practică juridică într-un cadru profesionist și prietenos.

Întâmpinăm cu bucurie colegii mai tineri și suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambițioși recent admiși în Barou. Este pasul firesc în acest moment al evoluției firmei noastre care este pregătită să investească și în profesioniștii aflați la un nivel de experiență de început”, a declarat Daniel Voicu, Avocat Coordonator.

 

Voicu & Asociații este un grup de societăți care oferă servicii juridice cu spectru complet, înființat în anul 2001, fiind inclus de-a lungul timpului printre cele mai importante case de avocatură de pe piața românească, pentru asistența și expertiza valoroase oferite clienților săi în proiecte de anvergură privind mediul de afaceri local și regional. Gama de servicii oferite, completată de-a lungul timpului de firmele specializate de practicieni în insolvență, VF Insolvency SPRL și consultanți fiscali, Voicu Financial & Tax Advisers SRL, a vizat peste 1.000 de clienți, companii internaționale și naționale care activează în diverse sectoare economice.

 

Voicu & Asociații – extinderea echipei prin cooptarea de avocați specializați was last modified: noiembrie 28th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: