Vlăsceanu & Partners (VLP) a asistat din nou Photon Energy Group în achiziția de proiecte RES

12 sept. 2023
Vizualizari: 57

VLP a asistat Photon Energy Group în achiziția a două noi Proiecte RES în județul Timiș, pe care Photon Energy intenționează să le construiască și să le opereze. Asistența juridică a cuprins o gamă largă de servicii, de la faza de verificare prealabilă, asistență în legătură cu autorizarea proiectului, semnarea și finalizarea tranzacției.

Suntem bucuroși să lucrăm cu Photon Energy Group și să luăm parte la construirea portofoliului în creștere rapidă al unuia dintre cei mai activi jucători de pe piața românească, implicat în toate fazele de creare a energiei verzi. Suntem încrezători că expertiza noastră a contribuit la dezvoltarea unor proiecte solide și bancabile”, a declarat Loredana Vlăsceanu, Partener la Vlăsceanu Partners.

Echipele implicate în proiecte din partea Vlăsceanu & Partners au fost conduse de Loredana Vlăsceanu și Raluca Spînu, Parteneri, și au fost formate din Mihaela Farin, Senior Associate, Ștefania Neagu, Associate și Vlad Velcea și Sorina Viziru, Junior Associates.

 

Vlăsceanu & Partners (VLP) a asistat din nou Photon Energy Group în achiziția de proiecte RES was last modified: septembrie 12th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.